Webshops

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van diensten of producten raden wij aan een webshop te laten bouwen, hiermee kan er namelijk een betaalmethode worden gekoppeld. Ook kunt u dan makkelijk de producten aanpassen en/of toevoegen doormiddel van WooCommerce, wij zullen u hierin assisteren indien nodig.

Websites

Wilt u dat mensen contact met u opnemen of bent u van plan alleen info op een site te zetten is een website de beste optie. Deze wordt gebouwd in WordPress en kan ook makkelijk aangepast worden door uzelf. Ook hier zullen wij u assisteren als dat nodig is.

SEO

Doormiddel van een SEO strategie komt de website hoger in Google als er gezocht wordt naar gerelateerde trefwoorden.

Marketing

SEA

Met SEA plaatst u advertenties op google, als er dan op een trefwoord gezocht wordt staat u direct bovenaan. Er is hierbij een keuze tussen betalen per click of per keer dat uw advertentie wordt weergegeven. Als u kiest voor betalen per click zult u niet betalen voor mensen die de link overslaan, echter betaalt u wel meer als er veel mensen op uw advertentie klikken. Bij betalen per weergave betaalt u per keer dat uw advertentie weergegeven wordt, als u veel clicks verwacht is dit de beste optie.